ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ EUDAMED

unihelp focus on pharma consulting medical 1

Εγγραφή στην EUDAMED

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης MDR 745/2017 για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και του IVDR 746/2017 για τα in vitro ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συγκεκριμένα σύμφωνα με τα άρθρα 30, 31 και 33, όλοι οι κατασκευαστές, εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και εισαγωγείς θα πρέπει να εγγραφούν στην Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, EUDAMED.

Το ενημερωμένο προσωπικό της UNIHELP αναλαμβάνει την εξειδικευμένη διαδικασία εγγραφής υπεύθυνα και άμεσα έως την απόκτηση του μοναδικού αριθμού καταχώρισης SRN (Single Registration Number) της εταιρεία σας.

Η όλη διαδικασία είναι καινούργια, χρονοβόρα και απαιτεί τη συγκέντρωση αρκετών εγγράφων.

Η UNIHELP, παραμένοντας πάντα αρωγός στην εξέλιξη της εταιρείας σας, ακολουθώντας ταυτόχρονα τα νέα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας απαλλάσσει από χρόνο και κόστος εργασίας αναλαμβάνοντας πλήρως όλες τις φάσεις εγγραφής, τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων, καθώς και την επικοινωνία με τη EUDAMED ή τον ΕΟΦ, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Ρωτήστε μας!

Συμπληρώστε παρακάτω τη φόρμα επικοινωνίας:

Τηλέφωνο:

Fax:

Κινητό:

E-mail:

Newsletter

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις

logo unihelp white

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σύμφωνα με τις αυξημένες απαιτήσεις των κανονισμών της Ε.Ε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως 12
T.K. 151 21 Πεύκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

SOCIAL MEDIA

Ακολουθήστε μας στα social media και ενημερωθείτε επίσημα για τις δραστηριότητες της UNIHELP